Nieuws: bezoek de informatiesessies met de pabo!

- maandag 7 november om 19.30 uur in de Bosseschool te Middelharnis, deze avond zal de CHE de verschillende opties voor de pabo presenteren.

- dinsdagavond 29 november om 19.30 uur in de Prins Mauritsschool te Dirksland. Deze avond zal de Driestar de verschillende opties voor de pabo presenteren.

Aanmelden kan door een mail te sturen naar solliciteren@kindwijs.org

Binnen onze scholengroep is het mogelijk om in samenwerking met diverse pabo's de opleiding te volgen tot leerkracht.

De pabo's waarmee wij het meest samenwerken zijn pabo De Driestar in Gouda en de (praktijk)pabo van Christelijk Hogeschool Ede.

Er zijn diverse opleidingsroutes, zo kunt u kiezen voor een voltijdstudie met enkele stageperioden per schooljaar of u kiest ervoor om vooral in de praktijk te leren en enkele dagen per maand naar de opleidingsschool te gaan of de studie online te volgen.

Voor meer informatie verwijzen we u naar de websites van Driestar-hogeschool en CHE.

Vanaf augustus 2021 betaalt Kindwijs mee aan de opleidingskosten voor studenten die in deeltijd studeren of kiezen voor een traject als zij-instromer. Solliciteer daarom bij Kindwijs en ontvang van ons een vergoeding voor de opleidingskosten. Je mag van ons verwachten dat Kindwijs zich inspant om een school te vinden waar je tot ontwikkeling kunt komen.

Van al onze studenten verwachten we dat ze de christelijke grondslag van Kindwijs kunnen uitdragen in de praktijk om zo met elkaar te bouwen aan christelijk en kwalitatief goed onderwijs voor onze leerlingen.

Gebruik deze link om direct te solliciteren of informatie op te vragen.